Annostelijat

Osana tuotteen laatua on sen jakelu ja varsinkin annostelu. Meiltä löydät saippua-, hoitoaine-, käsirasva- ja desiannostelijat suoraan. Erikoisuutena meillä on Suomessa innovoitu ja valmistettu PatentDispenser annostelija joka sopii mainiosti esimerkiks meidän pumppupullojen kanssa.

Automaattiannostelija, pullopumpun annostelija tai vaikka lukittava seinäteline pumppupulloille – kaikki onnistuu!

Muovipullojen, saippuapumppujen ja sulkijoiden lisäksi parannamme nesteiden käyttöä juuri esimerkiksi annostelijoilla sekä annostelutelineillä. Olemme maan johtava yritys kotimaisissa desinfiointilaitteissa ja pullopumppumme PatentDispenser on oma tuotteemme, joka myös valmistetaan meillä ALUVERK tuotemerkin alla.

Mikäli sinulla on ajatuksia tai ehdotuksia annostelijoista, lattiajaloista, telinekokonaisuuksista niin voimme räätälöidä sinulle haluamasi mallin.

Annostelija pumppu-pulloille PatentDispenser

PatentDispenser | Pumppupullojen annostelulaite

PatentDispenser on uusi innovaatio jolla teet pumppupullojen käytöstä todella siistin. Hygieninen kyynärvarsi tekee käytöstä helpon ja kontaminoitumisen vaara vähenee. Annostelija kiinnitetään kahdella ruuvilla ja on nopea operaatio. Kaikki osat ovat sähkösinkittyjä, pesun kestäviä. Siirtämällä annostelijan sankoja siihen mahtuu pullo kuin pullo aina 200ml – 1000ml kokoisiin.

Tämä annostelija toimii yhtä hyvin ulkokäymälässä, asuntoautossa kuin myös keittiössäsi tai sairaalan leikkausosastolla.

Väri: Sähkösinkitty teräs
Annos: Pullopumpun mukaan
EAN: 06429810475008
Laatikko: (10 kpl)

PatentDispenser laajennus 1000ml pumppupulloille

PatentDispenser | Laajennuspaketti annostelijalle

Suurennussangat PatentDispenserille jolla saat myös suuret 245mm korkeat litraiset pullot sopimaan annostelijaan.

PatentDispenser, kotimainsen annostelijan, lisäosa jopa 85mm pohjaisille 600-1000ml pumpullisille pulloille. Yhdistetään vaihto-osana PatentDispenser tuotteeseen 06429810475008

EAN: 06429810475022

DesiPlate taustalevy annostelijalle

PatentDispenser | Taustalevy “DesiPlate”

Taustalevy yksittäisille PatentDispenser pumpuille. Saatavana myös brändättynä. Kiinnitys ruuveilla tai VELCRO tarranauhalla. Valmistettu iskun kestävästä ABS muovista.

Väri: Musta
Brändäys: Mahdollinen
EAN: 06429810475152

MultiPlate taustalevy annostelijoille

PatentDispenser | Taustalevy “MultiPlate”

Suuri taustalevy useammalle annostelijalle tai kombinaatioille. Valmistettu iskun kestävästa ABS muovista. Kiinnitys ruuveilla tai VELCRO tarranauhalla. MultiPlate helpottaa asennusta mikäli seinälle halutaan esim. saippua & desi kombo tai saippua, desi sekä käsirasva kombo.

Väri: Musta
EAN: 06429810475077

Kosketusvapaa annostelu-automaatti desille saippualle

AUTOMATIC | Kosketusvapaa annostelija

Tyylikäs täysautomaattinen annostelija saippualle ja desille. Saatavana suihke-suuttimella  tai virtaavana. Irroitettava, täytettävä säiliö suurella suulla. Toimii kahdeksalla AA patterilla. Todella pitkä käyttöaika yhdellä patterisetillä. Säädettävä annoskoko.

Suosittelemme: Täytä automaattiannostelijan helposti valikoimassamme olevalla 30ml kanisteripumpulla.

Väri: Valkoinen/Musta
Annos: 2ml/4ml
EAN Yksittäin:
EAN Laatikko 20 kpl:

Lukittava annostelija seinään pumppupullo

LOCK | Pumpputeline

Kevyt lukittava annosteluteline pumppupullolle. Suomessa valmistettu. Alumiininen kehys ei ruostu. Helposti asennettavissa kahdella ruuvilla. Lisää riippulukko suojataksesi annospullon varkauksilta. Säädä pullollesi sopivaksi ja kiinnitä. Jokaiselle pumppukoolle sopiva.

Väri: Alumiini
EAN:

Annostelija putkikiinnityksellä yleisen liikenteen ajoneuvoihin

BUS | Annosteluteline julkisiin

PatentDispenser pumppupullon annostelija jossa on putkikiinnitys. Voidaan asentaa esimerkiksi bussien ja raitiovaunujen pystyputkiin. Kiinnike laitetaan putken ympäri ja kiristetään helposti paikoilleen. Kuten kaikkiin PatentDispenser ratkaisuihin, kaiken kokoiset pumppupullot sopivat. Säädettävät sangat ja kyynärpumppu tekevät annostelijasta oivan valinnan jokaiseen tarpeeseen.

Väri: Sähköeloksoitu teräs

Säädettävä, lukittava annostelijajalka edullinen hinta

DOCKER | Edullisin lattia-annostlija

Omalla jallalla seisova DOCKER lattiateline on annostelija pumppupulloille. Lattialla seisovien. liikuteltavien telineiden edullisin versio. Pumppupullon pidikeen voi lukita ja annostelijassa on säätövaraa myös suurille pulloille. Jalka terästä ja alumiinia.

Käsihuuhdeannostelijaksi tai täyttöpullojen annostelijaksi

ASEMA | Suurkulutus-annostelija

ASEMA annostelija toimii niin käsidesiannostelijana kuin myös kanisterista-pulloon täyttötelineenä. 30ml pumppu antaa suuren annosmäärän vaan pumpn suussa on myös tulppa jolla voi säätää annosmäärää. Teline sopii erinomaisesti niin julkiseen käsihuuhdejakeluun sisällä kuin ulkonakin, tai vaikka siivouskomeroon pesuaine-annostelijaksi.

Lattiajalka annostelijoille

JALKA | Kaikki annostelijat

Lattiajalat kaikille annostelijoille.

Tolpat: ALU-4 (neliskanttinen) tai ALU-8 (“pyöreä”) alumiinitolppa, musta tai anodisoitu (harmaa) alumiini.
Jalkoja on kahta mallia: Neliöjalka, metallinvärinen (harmaa) galvanoitu teräs 3,3 kg sekä pyöreä, musta pulverimaalattu teräsjalka 2,3 kg.

Tavallisimmat versiot
EAN ALU-8 Black kokomusta pyörötolppa pyöreällä jalalla: 06429810475107
EAN ALU-8 Harmaa pyörötolppa pyöröjalka musta: 06429810475091
EAN ALU-4 Harmaa tolppa ja galvanoitu neliöjalka: 06429810475084

YHTEYSTIEDOT

PLASTIX
Kangastie 9
68600 Pietarsaari
SUOMI

> Lataa Esite

SOCIAL MEDIA